Topbakkers koppelt feitelijk modern management aan de kwaliteit van het bakkersambacht. Hierbij is het management nationaal gericht en zijn de bakkers regionaal gericht. Met name de regionale activiteit van de bakkers vormt een belangrijk punt uit de formule.

De bakkers kennen de smaak van de streek en kunnen daardoor met hun regionale Toppers goed inspelen op de wensen van de klant. Doordat de bakkers daarnaast dichtbij de klanten gevestigd zijn, kunnen ze het moment van bakken zo laat mogelijk stellen. En dit komt de versheid - en daarmee de kwaliteit - uiteraard ten goede.
Top Bakkers is daarmee een bijzondere en zeer eigentijdse formule. Het bundelt de kracht en kwaliteit van vakmensen tot een succesvol geheel. Er is maar 1 factor die echt voor ons telt, en dat is klanttevredenheid. Product en formule moeten u goed “smaken”. Daarvoor staan we elke dag op scherp. We gaan immers voor “het lekkerste brood van Nederland”.
Wilt u meer weten over het lekkerste brood van Nederland en de organisatie daarachter? We nodigen u graag uit om onze website www.topbakkers.nl eens door te lezen. Daarbij hopen we dat het u een goede indruk zal geven van hetgeen wij voor u kunnen betekenen. En mocht u na het lezen nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op! Ook uw tips en suggesties zijn van harte welkom.

Directie Topbakkers bv